PROFILE

 

Hi, everyone! It’s Kuroify speaking.

It has been years since the first time I write fanfictions. After so many stories of mine that you read; so many years spent in this fanfiction world; from the point where I didn’t got any friends nor readers, made a lot of them, then lost them after; disappeared for two years, made a comeback, then gone for another year—I guess at least I owe you a proper greetings and introduction.

You guys can call me Kuroify or Kuro or Ify. I’ve written fanfiction since 2010 on fanfiction.net in anime fandom (Naruto and Bleach to be specific). After three years, I moved to a new pen-name because I lost interest in writing anime fanfics. I started to write RPF fanfics on 2012 and by 2020, I stopped posting my RPF fanfics on fanfiction.net because it violates the guidelines.

Now I post my fanfics here and on Archive of Our Own (AO3).

Kuroify is my second pen-name, the only one that I use since I decided to write RPF fanfictions. Currently I’m an ARMY and in love with BTS members, especially Kim Seokjin.

As my short bio said, I’m a YoonJin (BTS SugaxJin) enthusiast. I love TaeJin and KookJin too. You can find most of my BTS fanfics concentrate on them. As for Super Junior, I used to ship KyuMin and YeWon. I still write Super Junior fanfics when I’m in the mood tho.

Writing fanfics are not my priority. I’m trying to be an active author but most of the time I just can’t help it. You might find my new fanfic today but then I could disappear for a whole year after ㅋㅋㅋㅋ

Anyway, thank you so much for supporting me by giving those comments. I feel so grateful and loved.

Your comments will always cheer me up!

.:.

Kuroify’s Accounts

Fanfiction.net • AO3wattpad • AFF   twitter

 

20 thoughts on “PROFILE

  1. baru nemuin blognya author, baru aja hihi. salam kenal. ga sengaja baca ff yg baru aja dipublish di ffn “in my room” aaaa suka. aku review pake nama hyunyoung. seneng nemuin author kayak- can i call you kuroify? hihi kayak kuroify. keep up the goodwork! annyeong~

  2. hi aku baru aja baca “in my room” di FFn, ternyata ini blognya, salam kenal kuro…^^
    aku lihat ada beberapa yg ga bs dibaca, apakah di protect? bgmn utk mendapatkan passwordnya?
    gomawo ne….^^

  3. annyeong haseyo chingu slam kenal…..
    aq reader baru chinguu…
    aq suka ff mu apalagi yang one kiss bru bca blum smpat review….
    itu one kiss yang chap 4 diprotect ya chingu cra mnta pw nya gmna chingu?????
    gomawo chingu ^-^

  4. aaa, ga sengaja ngetik2 ff one kiss ketemu chap 4-nya tapi diproteek,, boleh minta pwdnya min?? aku udh baca+review’wu zi tao’ yg di ffn tapi baru chap 3 . kirim via e-mail yaa.. makasih miiin :)))

  5. hiii….

    salam kenal yah,
    aku udah baca ff one kiss dari awal bagus bgt cerita nya pas udah ketemu chap 4 ko di protec sih,,, 😦
    mau pasword nya donk kirim via e-mail please !!!

  6. Annyeong~ ak bru nemu ni blog d mbah google.. 😀

    Slam knal, ak woonah, 96 line(tua yak?), ak yemin, kyusung, wonsung, hanchul dan kyuwook shipper..^^
    Ak izin unt mnjelajah blog ini yah.. 😀

  7. Salam kenal Shiki~ Saya author yg baru comeback dari hiatus fufufu. Entah kenapa saya selalu suka sama ff kamu haha. Cara penulisan, diksi, alur, tema, pair, dan semuanya aku suka banget>< bisa dibilang, kamu author favorite saya~~ haha semoga kita bisa berteman;;)

    1. Wah halo, Sisil-ssi^^
      Iseng menyempatkan diri buka wp, jadi kepingin nulis lagi tapi kayaknya saya completely trapped in writer’s block:(
      Doakan sense of writing saya cepat kembali, ya! Hihi

  8. Anyeonghaseooo Shiki… 🙂
    calon reader baruuuu 🙂
    AnnMin imnidaaa….
    89 line… jatuh cinta bngt sama yang namanyaaa Lee Sungmin 🙂
    mengagumi suara emas ryeowookie…
    pokoknyaa, slalu sukaa sama namja2 dngn wajah imuuut… kekekekeke…
    ijin ngubek2 blog yaaah… 🙂
    gomawooo 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s